Wie zijn wij, ben ik.

Een introductie van mijn bedrijf ISMseat.eu/Rosiir. Begonnen als iets kleins, een hobby wat ik naast mijn werk als verkoopleider deed, is het nu aan het groeien. Nu al (eind 2010) de grootste verkopende partij van ISM zadels in de wereld.

Wij zijn dan ook:

Erik Leemkuil - Manusje van alles

Henny Leemkuil - Steun en toeverlaat, hulp bij veel werkzaamheden.

Verder nog een aantal medewerkers/sters die mij helpen met de vertaling in de div. Europese talen, ICT problemen en verzorgen van de orders als ik weer een keer op pad ben!

 

Hier werken wij:
   

Als fietsenmaker ben ik begonnen. In de winkel had ik al een beetje een tik met zadels. Het liefst kocht ik ook alles in, alle zadels waren interessant. Als ik weer een nieuw zadel zag, dacht ik "had ik die maar toen mevrouw .... om een zadel kwam vragen, die had ik hiermee kunnen helpen..". Maar in Nederland worden er op groothandels en importeurs niveau zo'n 800 verschillende zadels aangeboden, dus was het onmogelijk om alles te hebben.

Toen ik in aanraking kwam met de ISM zadels wist ik dat dit HÉT was. Heel enthousiast over dit zadel viel me de reactie van veel fietsenmakers wel wat tegen. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen op internet. Eerst een " Frontpage-sitetje", daarna wat uitgebreidere totdat ik erachter kwam dat we hier in Nederland eigenlijk voorop liepen. In de omringende landen was het nog helemaal niet te koop! Toen heb ik de naam voor mijn bedrijf gekozen: ISMseat.eu met als doelstelling dat ik de zadels in heel Europa zou gaan verkopen. Een echte zadel specialist!

Momenteel ben ik actief als zadel specialist in Nederland, Duitsland, Spanje en Italië. Aan Frankrijk en Polen wordt nog hard gewerkt.

Service staat bij mij niet alleen "hoog in het vaandel", het staat er bij wijze van spreke als enige in! Mijn doel is om mensen weer op de fiets te krijgen, niet om maar in korte tijd veel zadels te verkopen. Als mensen contact met mij opnemen ben ik bereid om hier ver mee te gaan. Het is ondoenlijk om bij iedereen langs te gaan, maar het gebeurd soms wel. Ook als u bij mij langskomt neem ik alle tijd voor u. Al moeten we 2 uur passen en meten, we gaan ermee door, net zolang totdat ú tevreden bent! Eerlijk gezegd verkoop ik dan ook nog wel eens een ander zadel dan ISM. Soms weet ik gewoon dat het niets wordt met de klant en ISM, dan zoek ik een andere oplossing.

Zo komen mensen dan ook van ver met een fiets achterop de drager naar Bathmen rijden om zadels te passen. Hoewel iedereen welkom is, vind ik wel dat de GLS dat goedkoper kan dan wij. Ook al besteld u een zadel en blijkt het later de verkeerde keus te zijn, dan ruilen we gewoon het zadel nog een keertje om. De verzendkosten zijn altijd lager dan de benzinekosten. Dan hebben we het nog niet over de tijd die het tegenwoordig kost om ergens te komen! Zeker na een advies van mij (Mail me met uw vragen!!) hebben we een slagings percentage van 90% bij het eerste zadel. Van de resterende 10% slaagt de helft voor de 2e keer, de overige 5% kan niet wennen aan een ISM zadel, want dat kan  ook nog... Deze mensen krijgen hun geld terug.

Op deze manier doe ik mijn best voor u, dat dat werkt is mij wel duidelijk geworden. Mijn klanten zijn vaak fantieke klanten die ISMseat.eu (ISMzadel.nl) ook van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen. Ik ben deze fanatieke klanten ook zeer dankbaar. Dankzij hun kan ik me nu volledig wenden tot mijn passie: ISM zadels verkopen!

Ik ben Erik Leemkuil en sta graag voor u klaar om u gezond op de fiets te krijgen en te houden!

 

Hieronder vindt u het zadel wat ik bijvoorbeeld aanraad als alternatief voor het kleine percentage mensen waarbij het ISM zadel geen soulaas brengt. Door mijn ervaring op zadel gebied weet ik dat dit dan vaak wél de oplossing is.