Om eerst te kijken of het zadel wat voor u is kunt u een proefzadel bestellen, voor alle vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Proefzadel racefiets

    Levertijd:op voorraad
Bestel
  • Beschrijving

Weet u het niet zeker: ten eerste bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op alle ISM zadels. Mocht het zadel van uw keus toch tegenvallen, neem gerust contact op, dan gaan we verder voor u op zoek.
Maar hier kunt u ook een proefzadel bestellen.

Twijfelt u en wilt u het gewoon eerst zelf uitproberen in alle rust. Dat kan, maakt hiernaast uw keuze en u betaald de borg voor het proefzadel.
LET OP: U betaald alleen de borg! Dit is geen koop-overeenkomst, maar we versturen het zadel van uw keus op om te testen, als het bevalt krijgt u nog een eindfactuur.

Voorwaarde:

Borg zadel: € 50,- .
Bij retour ontvangt u de borg retour*

- Retour zending is voor eigen rekening.

- Na het verlopen van de proeftijd (3 weken ingaande besteldatum) gaan we ervan uit dat het zadel goed bevalt en ontvangt u automatisch de eindfactuur.

- U krijgt veelal een nieuw zadel toegestuurd. Indien er schade aan het zadel zit, melden wij dat bij verzending. Bent u het niet eens met de omschrijving van de staat van het ontvangen zadel meldt dat dan binnen 24 uur. Eventuele schade aan het zadel ontstaan tijdens uw gebruik wordt op u verhaald.

- Besluit u het zadel te behouden dan ontvangt u een factuur met de nieuwprijs (van het moment van factureren) van het zadel minus de borg.

- Bij het aanvragen van het proefzadel gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. 

*De verzendkosten die we berekenen beschouwen we deels ook als administratiekosten. Er moet voor dit systeem een aparte administratie bijgehouden worden. Dit is geen koop-overeenkomst dus u kunt geen aanspraak maken op de regeling dat bij aankoop van een product de verzendkosten ook vergoed moeten worden.
Wilt u liever geen verzendkosten betalen, dan kunt u ook het zadel gewoon bestellen en als het niet bevalt retour sturen.