Een ISM zadel 30 dagen vrijblijvend uitproberen

Het beste kunt u het zadel uitproberen op uw eigen fiets, in uw eigen tempo, zonder dat er een drukke verkoper op u staat te wachten. Dus bestel op deze site het zadel van uw keuze en probeer het zadel 30 dagen op uw gemak uit! Mocht het zadel toch niet bevallen, dan stuurt u het gewoon weer gratis terug in de originele verpakking! U krijgt een ander geadviseerd zadel of gewoon het volledige aankoopbedrag terug. Gegarandeerd.

Veel onderzoek gedaan, aanbevelingen gehad en een overwogen keuze staat klaar voor u. Het ziet er goed uit, u kunt binnenkort weer pijnvrij fietsen. Maar, stel dat……
Stel nou dat u vanaf de site, altijd lastig, de verkeerde keuze heeft gemaakt?

Een zadel uitzoeken vanaf een plaatje is altijd lastig: je weet niet hoe het zit. Dat is één van de redenen dat wij verwijzen naar onze dealers op de site. Deze dealers hebben, al naar gelang ze veel of iets minder met ISM werken, de zadels op voorraad en kunnen u verschillende zadels laten uitproberen. Wij adviseren altijd onze dealers hier soepel mee om te gaan en u inderdaad zadels vrijblijvend te laten uitproberen. We kunnen dit uiteraard niet garanderen en zijn niet verantwoordelijk voor een andere beslissing omtrent dit beleid.

Bestelt u het zadel op onze website dan gaan wij er als volgt mee om:

Allereerst hebben we de zadels per categorie enigszins op relevantie ingedeeld. Vervolgens vinden we het belangrijk dat u ook uw gevoel volgt en op basis van onze hulp een juiste (eerste) keuze maakt.

  • Bezoek onze zadelkeuzehulp en vind binnen enkele stappen een match met het perfecte ISM zadel!
  • Volg deze instructies voor het juist afstellen van het zadel.
  • Het zadel dat u bestelt is altijd een nieuw zadel. Of u nu het zadel op proef bestelt of gewoon direct de juiste.
  • Veel mensen hebben meteen het juiste zadel als men bovenstaande in acht neemt. Veelal fietst men direct naar volle tevredenheid weer vrolijk en pijnloos. In sommige gevallen kan het zijn dat er een gewenning nodig is. Veel ISM-gebruikers hadden in het begin wat moeite met wennen, dit komt door de andere “contactpunten” met het zadel. In een aantal gevallen heeft u door klachten niet echt veel kilometers kunnen maken op de fiets. Doordat met een ISM zadel de oorspronkelijke klachten weg zijn kan het zijn dat u wat “zitvlees” moet kweken om uiteindelijk toch de afstanden te kunnen maken die u wilt. Houd vol!
  • Te breed aanvoelende voorzijde is vaak een teken dat het zadel niet ver genoeg naar achteren staat.
  • Schommelen op het zadel geeft aan dat het zadel te hoog staat.

Mocht het nu zo zijn dat ondanks bovenste punten u toch niet kan wennen aan het zadel, stuur ons dan graag even uw feedback via ons contactformulier. Aan de hand van uw bevindingen sturen we graag een ander zadel toe.

In uitzonderlijke gevallen komen we er, ondanks dat we beiden ons best gedaan hebben, helaas niet uit. Of we proberen nog een derde zadel, of we accepteren dat ISM en u wellicht toch geen vrienden gaan worden. Onwaarschijnlijk, maar het kan. In dat geval kunt u de aankoop gratis retourneren via onze retourpagina. Zodra de retour ontvangen is betalen we u direct na het verwerken het betaalde bedrag retour.

Waak voor imitatie ISM zadels

Pas op! Er zijn imitatie ISM zadels in de omloop. Waak hiervoor, deze zijn uiteraard niet deskundig ontwikkeld en kunnen uw gezondheid schaden en uw zadelproblemen verergeren. Koop daarom bij ons of bij een van onze dealers. Herkent u het verschil?