Service

ISM Zadel Afmetingen

Deze pagina bevat afmetingen voor alle ISM Performance zadels. Deze kunnen in PDF-vorm gedownload worden door op de links onderaan deze pagina te klikken.

Als je onze zadels vergelijkt met een traditioneel fietszadel, houd er dan rekening mee dat ISM de neus van het zadel heeft geëlimineerd (waardoor de voorkant van ons 5-8 centimeter achter de neus van een traditioneel zadel ligt). Voor meer informatie over de juiste instelling van ISM zadels, zie onze Montage-pagina.

Onze metingen zijn afkomstig van echte productiezadels, met behulp van een gestandaardiseerd proces en precisie-apparatuur. Zoals bij alle gefabriceerde producten is er een tolerantie waar de fabriek zich aan moet houden. Hoewel we ons inzetten voor een strenge kwaliteitscontrole, kunnen we niet garanderen dat uw zadel of meetmethode exact overeenkomt met onze vermelde afmetingen. Houd er ook rekening mee dat zadelvulling en bekledingsmaterialen worden beïnvloed door warmte, kou, vocht en slijtage door het gebruik van het product.

*Alle metingen zijn gedaan met het zadel vastgeklemd in een zadelpen en volledig aangespannen.

PN Dimensions - 2021
PS Dimensions - 2021