In een zoektocht naar verlichting bij het fietsen na een prostaatverwijderingsoperatie, ontdekte meneer Pronk al snel dat standaardoplossingen niet voldeden aan zijn specifieke behoeften. Ziekenhuizen boden weinig begeleiding en reguliere fietsenwinkels hadden geen passende zadels.

“Al van alles geprobeerd”

“Ik had al van alles geprobeerd, maar ervaarde veel pijn bij het fietsen. Zo’n branderig gevoel wat maar niet wegging. Bovendien had ik net een nieuwe e-bike en daar zat zo’n hard zadel op, dus dat zat helemaal niet lekker. Toen heeft de verkoper nog een ander zadel erop gezet, maar ook dat was niks.”

Na een online zoektocht stuitte meneer Pronk op Velopro en hun ISM zadels. Hij werd verwelkomd met een deskundigheid en service die hij elders miste. Bij Velopro werd zijn situatie zorgvuldig geanalyseerd en daardoor kon vrijwel direct het juiste zadel worden aanbevolen, gebaseerd op zijn fietshouding.

Weinig informatie vanuit het ziekenhuis

“In het ziekenhuis is er geen enkele informatie beschikbaar met betrekking tot fietsen na zo’n operatie. Dus toen ben ik zelf online gaan zoeken naar een goede oplossing. Zodoende ben ik bij Velopro terechtgekomen.”

Al voordat hij met zijn fiets naar de winkel toe ging, werd hem gevraagd om een filmpje te maken van zijn fietshouding. Daarbij wordt er gekeken of de afstand tussen het zadel en het stuur groot genoeg is en op basis daarvan wordt er gekeken naar een passend fietszadel. Voor meneer Pronk bleek dat het ISM Berkley fietszadel te zijn.

“Ik vond het in eerste instantie erg duur, daardoor twijfelde ik heel erg of ik het wel moest doen. Ook heb ik eerst nog bij mij in de buurt gekeken, maar die verkoper wilde niet het betreffende zadel voor mij bestellen en wilde daarentegen een ander zadel opdringen.”

“Ik zou nu al niets anders meer willen”

Eenmaal met zijn fiets bij Velopro aangekomen, is het zadel volledig voor hem gemonteerd en afgesteld. Ter plekke heeft meneer Pronk direct een proefritje gemaakt. “Ik moest heel erg wennen aan het zadel, het is heel anders dan je gewend bent. Maar mijn pijnklachten werden vrijwel direct minder. Ik kan wel zeggen dat ze met zeker 90% minder zijn geworden!”

“Mensen die twijfelen moeten naar Velopro toe gaan. Je komt er heel voldaan van terug. Ze hebben goed naar me geluisterd en de service is heel goed. Het zadel bevalt hartstikke goed. Ik zou nu al niets anders meer willen.”

ISM Berkley Fietszadel

Oorspronkelijke prijs was: €169.95.Huidige prijs is: €152.96. inc. BTW