Valt het zadel tegen? Uiteraard mag het gratis retour, graag even uw aandacht voor het volgende!

ISM heeft bijna 30 verschillende soorten zadels. U heeft uw best gedaan de juiste uit te zoeken al dan niet met hulp van ons of iemand anders. Dan is het een hele teleurstelling als het zadel dan toch tegenvalt! Heeft u onze zadelkeuzehulp al geprobeerd?

Afstellen

Heeft u ook met een ISM zadel nog steeds last tijdens het fietsen? Vaak zien wij dat bij aanhoudende klachten in 85% van de gevallen het zadel niet goed afgesteld staat, en het grootste deel hiervan weer fijn op de fiets zit na wat afstelwijzigingen. De afstelling van ISM zadels luistert heel nauw en wijkt af van de afstelling van ‘normale’ zadels.

Ga voor de juiste afstelling naar onze montagepagina. Ook kijken we graag met u mee naar hoe het zadel gemonteerd staat zodat we u aanpassingen in de montage kunnen adviseren. Neem hiervoor contact met ons op via onze contactpagina.

Ruilen

Wij van ISM Zadel zijn oplossingsgericht. Als dit zadel niet bevalt sturen we graag kosteloos een 2e zadel na, of een derde, net zolang tot we de oplossing hebben gevonden, want dáár gaat het ons om.

Heeft u meer advies nodig dan kunt u ons altijd een mail sturen via ons contactformulier, hier kunt u ook ons telefoonnummer vinden.

Retourneren

Mocht u alles geprobeerd hebben en het zadel simpelweg gratis willen retourneren binnen de retourtermijn van 30 dagen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.